Hrvatski klub NK Bugojno iz Berlinu natječe se u ligi Freizeit Bezirksliga Berlin St.2 gdje je u ovogodišnjoj sezoni 12 klubova.  2006. godine osnovani klub prijatelja grada Bugojna i igrača koji dolaze iz istoimene općine, devetu godinu natječu se u berlinskoj ligi slobodnog vremena, gdje kroz sportske aktivnosti prezentiraju hrvatsko ime i stječu nova prijateljstva i poznastva na sportskim travnjacima Berlina.

NK BUGOJNO BERLIN - FACEBOOCK  STRANICA

NK Bugojno osnovan je 2006. godine a prvu Upravu društva sačinjavali su: Vedran Pranjić, Marijo Pocrnja, Igor Pocrnja, Josip Marić, Ivan Kunkić, Perica Mišura i Nikica Marković, koji su bili dio utemeljitelji nogometnog kluba NK Bugojno iz Berlina. Grb nogometnog kluba NK Bugojno izrađen je po zamisli Igora Pocrnjea ideju je realizirao Tomislav Marić. NK Bugojno na dresovima ima grb koji simbolizira crkvu Svetog Ante u Bugojnu  i kockice hrvatske trobojnice.

Nogometaše NK Bugojno posjetili smo na jednoj od ovosezonskih utakmica i ostavili su dojam ozbiljne sportske momčadi, igrači koji se trude i daju sve od sebe na sportskom terenu. Mali kolektiv velikog srca ne posustaje i iz tjedna u tjedan pored svakotjednih obveza, već devetu sezonu u nizu, odmjeravaju nogometne vještine, ove sezone kako smo naglasili s još 11 momčadi u aktualnoj ligi.

Sportsko društvo NK Bugojno aktualno ima 52 člana a među njima su i sponzori članovi koji potpomažu rad i djelovanje nogometaša SD Croatia Berlin.

Video vijesti