ŽIVOT S VIRUSOM COVID -19 – Gosti eMeđimurja Zoran Andročec, Dragutin Novak i glazbenik Mirko Švenda Žiga.
Gosti  emisije 'Života s virusom' bili su Zoran Andročec (Düsseldorf) direktor gospodarskog udruženja INGRA-DET i Dragutin Novak vlasnik poduzeća Elting d.o.o. iz Pušćina, koji iza sebe ima 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, 70-ak zaposlenih te otvorene podružnice u Sloveniji i Njemačkoj te poznati glazbenik Mirko Švenda Žiga. U današnjoj podcast video emisiji eMeđimurja voditelj Miljenko Ovčar razgovarao je na temu poslovanja u doba koronavirusa u Hrvatskoj i Njemačkoj s gospodarstvenicima Dragutinom Novakom iz  tvrtke Elting te Zoranom Andročecom iz udruženja INGRA-DET te poznatim glazbenikom Mirkom Švendom Žigom.

U  današnjoj video podcast emisiji uživo na Facebooku eMedjimurja, „Život s koronavirusom“ voditelja Miljenka Ovčara, razgovarao je  s gospodarstvenicima Dragutinom Novakom, vlasnikom poduzeća Elting d.o.o. iz Pušćina, koji iza sebe ima 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, 70-ak zaposlenih te otvorene podružnice u Sloveniji i Njemačkoj i Zoranom Andročecom (Düsseldorf) direktorom gospodarskog udruženja INGRA-DET koje u Hrvatskoj i Njemačkoj okuplja više od 2500 radnika.

U emisiji je sudjelovao i najpoznatiji međimurskoi glazbenika Mirka Švenda Žigu koji je dao osvrt kakva je trenutna situacija u glazbenoj struci te predviđanja hoće li se ove godine održavati zakazane manifestacije.
POGLEDAJTE VIDEO:

Video vijesti

Najave i termini