(Video-Foto) Božićni domjenak veleposlanstav RH u SR Njemačkoj uz nazočnost Državnog tajnika Zvonka Milasa.
Božićni domjenk i svečani prijem u organizaciji Veleposlanstva RH u SR Njemačkoj održan je u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu.
Na poziv veleposlanika RH u SR Njemačkoj Gordana Bakote odazvalo se oko 150 uzvanika predstavnika javnog, društvenog, kulturnog, političkog i vjerskog života i rada Hrvata u Berlinu i SR Njemačkoj. 

Leon Mate Ćuk – Mladi Hrvat iz Berlina debitirao na vratima prve momčadi bundesligaša Hertha BSC Berlin.
19 godišnji Leon Mate Ćuk, mladi vratar hrvatskih korijena, nedavno je debitirao na vratima prve momčadi nogometnog bundesligaša Hertha BSC iz Berlina.

Novi broj: Berlinski magazin 236
Berlinski magazin – Broj 236  Prosinac / Dezember - 12- 2022.

Stuttgart: 12. Topas Z – Monroe Cup - Malonogometni turnir u Stuttgartu.
U Stuttgartu se održava sredinom siječnja 2023. Jedan od najvećih njemačkih malonogometnih turnira. Tradicionalni turnir na kojem nastupaju ekipe iz cijele Njemačke, Austrije, Švicarske, Hrvatske, BiH i Srbije odigravat će se 14. i 15. siječnja 2023. godine.
Ovo je već 12. izdanje ovog malonogometnog turnira, a u ovom izdanju sudjelovat će maksimalno 32 ekipe, kazao nam je organizator ovog prestižnog turnira, Zoran Primorac iz Stuttgarta.

HKM Berlin: Sveta misa za sve stradale žrtve Vukovara, Škabrnje i Ovčare, za našu slobodu i našu Domovinu.
S molititvom za sve žrtve Vukovara, Škabrnje i Ovčare, Hravtska katolička misija (HKM Berlin) odala je počast svetom Misom, za pokoj njihovih duša, za Domovinu i njezinu budućnost.

Novi broj: Berlinski magazin – Broj 235
Berlinski magazin – Broj 235  Studeni / November / 11 - 2022.

Video vijesti

Najave i termini