PODBILA: Maraton „Jedna župa – tri crkve“ i završna fešta u Podbiloj 2022. uz nastup glazbenika Sinovi Hercegovine.
Podbila je naseljeno mjesto u sastavu općine Posušje, FBiH, Bosna i Hercegovina.
Posušje je grad i središte istoimene općine u južnom dijelu Bosne i Hercegovine.

BERLIN: Uspješno operirana Ana Bogut (6) uz pomoć njemačke zaklade Michael Oppermann Stiftung iz Berlina, bračnog para Mirjane i Maxa Koeben.
Još jedna lijepa priča iz Berlina, najviše je obradovala obitelj Bogut iz Belog Manastira u Hrvatskoj.

U Berlinu je izvedena zahtjevna operacija u najprestižnijoj belinskoj bolnici za bolesti srca, a pacijentica je bila djevojčica Ana Bogut koja je u pratnji roditelja mame Ivone i tate Davora, bila u Berlinu 10 dana, te su se nakon operacije svi skupa, sretni i veseli vratili u Hrvatsku.

Novi broj: Berlinski magazin – Broj 232
Berlinski magazin – Broj 232  Srpanj / 07 - 2022.
Sadržaj Berlinski magazin  Broj 232

(Video-Foto) Berlin: Izložba slika Gorana Petrača hrvatskog akademskog slikara u veleposlanstvu RH.
Od 24. lipnja u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Berlinu otvorena je izložba slika Gorana Petrača hrvatskog akademskog slikara.
Goran Petrač je poznati hrvatski slikar jarkih boja koji se inspirira krajobrazima Ludbrega u kojem autor živi i djeluje, u najstarijem gradiću Varaždinske županije.
Diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi čuvenog slikara Vasilija Jordana.

(FOTO-VIDEO) NK Bugojno iz Berlina kraj nogometne sezone 2021/2022 obilježili ljetnom feštom za članove i prijatelje kluba.
Nogometaši sportskog društva NK Bugojno iz Berlina održali su tradicionalnu ljetnu veselicu na sportskim terenima na adresi Uranusweg 34, 13405 Berlin (Reinickendorf, Bezirk Reinickendorf), gdje igraju domaće utakmice, uz nazočnost više od 200 posjetitelja.

(FOTO-VIDEO) Berlinska premijera igranog filma “Razgovor” o razgovoru izmedu blaženog Alojzija Stepinca i Tita.
U organizaciji Hrvatskog kulturnog drušzva Vladimir Fran Mažuranić u misijskim prostorijama HKM Berlin održana je promocija filma „Razgovor“ autora Dominika Sedlara uz nazočnost autorovog oca, poznatog hrvatskog režisera Jakova Sadlara.

Video vijesti

Najave i termini