9. Čujić Mini-Cup u organizaciji teniskog kluba BSV 92.
9. Čujić Mini-Cup koji svake godine organizira teniski klub BSV 92, osmi je u nizu turnir pod imenom glavnog sponzora turnira tvrtke Čujić iz Berlina.
Ukupno 48 dječaka i djevojčica rođenih između 2008. i 2013. godine iz 14 klubova Berlinskog teniskog saveza (TVBB) natjecalo se u dvanaest skupina. Odigrano je niz odličnih mečeva najmlađih uzrasta. Vrijeme je bilo odlično za odigravanje turnira, raspoloženje najmlađih je bilo sjajno i bilo je mnogo uzbudljivih mečeva koje je trebale uživo pogledati.
Organizatori su na kraju turnira zahvalili glavnom sponzoru turnira i pokrovitelju, obitelji Čujić, zbog svoje lojalne podrške ovom turniru, kao i brojnim pomagačima volonterima i trenerima za njihovu predanost i organizaciju.

Teniski mečevi odigrani su na terenima teniskog kluna BSV '92 na adresi Fritz-Wildung-Str. 23, 14199 Berlin. Čujić Mini  Cup je neformalno prvenstvo najmlađih uzrasta teniserki i tenisača u Berlinu i najjači turnir navedenih uzrasta u njemačkoj metropoli Berlinu.
Ove godine 2018. održano je deveto izdanje „malog“ terenskog turnira usmjereno za djecu 2008. godište ili kasnija godišta, koji žele početi uvod u fascinantni svijet teniskog sporta.
Sva djeca dobila su sponzorske majice sponzora turnira Čujića. Dodijeli nagrada i završnici turnira nazočili su voditelji i osnivači tvrtke Čujić: Tanja Čujić, Biserka i Mato Čujić.
Organizatori ali i mnogi od posjetitelja čestitali su obitelji Čujić u ime najmlađih na odličnoj organizaciji turnira i zahvalili na sponzorstvu nad ovim turnirom koji je vrlo prepoznatljiv u Berlinu te zauzima broj jedan, za ovaj uzrast najmlađih tenisača u Berlinu.
Nakon završetka turnira održana je velika dodjela nagrada gdje je svako dijete dobilo prigodnu nagradu.
POGLEDAJTE FOTO GALERIJU 9. ČUJIĆ MINI CUP 2018

Video vijesti

Najave i termini